Button für Menü
ReFood B.V.

DynAgro – organische meststof voor landerijen

Duurzaamheid in de Agricultuur is zeer zeker ook gerelateerd aan de bemesting. In het bereik van minerale meststoffen is ons digistaat de biomassa wat na vergisting overblijft zeer hoog van kwaliteit en daardoor uitermate duurzaam. Voor de productie van onze hoogwaardige NPK-meststof DynAgro het digistaat worden geen extra energiebronnen of zeldzame grondstoffen zoals fosfor gebruikt. Omdat in de ReFood-vestigingen levensmiddelenresten aan hygiënisatie en vergisting worden onderworpen, wordt bij het gebruik van DynAgro het digistaat de voedingskringloop gesloten. Hierdoor worden deze belangrijke voedingstoffen weer terug gebracht in de natuur.

Onderzoek in landbouw en universiteit

 • van links: onbehandeld, + 0,8 g N, + 1,6 g N, + 2,4 g N

  In samenwerking met het Thüringer Landesanstalt für Landwirtschaft (TLL) evenals de Landwirtschaftliche Untersuchungs- und Forschungsanstalt Rostock (LUFA) en de Universiteit Rostock wordt de uitstekende werking van DynAgro bevestigd - ons product biedt veel voordelen aan landbouwers:

  • DynAgro is een belangrijke bron voor de macronutriënten stikstof, fosfor en kalium evenals sporenelementen. Het gistproduct is daarom uitstekend geschikt als basisbemesting. Via de opslagcapaciteit van de bodem leidt het hoge percentage aan ammoniumstikstof bovendien tot een langdurige opname van stikstof.
  • Door zijn geringe viscositeit penetreert DynAgro snel in de wortels.
  • DynAgro is goedkoper dan vergelijkbare minerale meststoffen - en is bovendien duurzaam en milieuvriendelijk.
  • De flexibele bestellingsmogelijkheden bij ReFood maken individuele leveringen en afnamehoeveelheden mogelijk.

RAL kwaliteitszegel voor de beste kwaliteit

 • Sinds 2008 is ReFood ook lid van de Bundesgütegemeinschaft Kompost e. V.. Naast de controles door eigen ReFood-experts controleert de Bundesgütegemeinschaft de kwaliteit van de ReFood-meststof met betrekking tot zijn nutriëntensamenstelling en de afwezigheid van schadelijke stoffen. Deze hoge kwaliteit en de economische efficiëntie van DynAgro heeft de Bundesgütegemeinschaft met de toekenning van de RAL-kwaliteitszegel bevestigd.

Vakbladen

ReFood Nederland // Een onderneming van de SARIA-Groep
Integrityline • Vestigingen

  Internationaal dicht bij de klanten


 • Carriere

  Vacatures


 • Downloads/Brochures

  Wetenswaardigheden om te downloaden

© 2021 refood.nl - DynAgro