Button für Menü
ReFood B.V.

Grondslag en richtpunten

De SARIA-Groep is als producent van hoogwaardige producten voor de voeding van mens en dier, voor de landbouw, voor de aquacultuur en voor industriële toepassingen internationaal actief. Verder produceert SARIA duurzame energieën en verleent diensten voor de landbouw en de voedingsmiddelenindustrie.

Door commitment in de gestelde eisen en de plichten positioneren we ons als groep. Onze corebusiness heeft als doelstelling de dagelijkse handelingen te optimaliseren en de marktpositie van de Groep betreffende de gerelateerde segmenten te versterken, waardoor er constant wordt gewerkt aan de ontwikkeling van de onderneming. Onze medewerkers zijn daarin een essentiële schakel in het behalen van deze successen.

Verantwoordelijk handelen

De handhaving van de gerechtelijke en ethische-moralistische voorwaarden vergt een hoge mate van individuele integriteit, welke we van iedere individuele medewerker eisen en vragen.

Directie

  • De Directie van ReFood B.V. bestaat uit Friedrich Hautkapp en Dr. Carsten Schulze-Bentrop. Vanwege de stijgende energiekosten, globale schaarste van fossiele grondstoffen en vanuit o.a. circulair economisch denken krijgen gerelateerde alternatieve en duurzame concepten meer en meer prioriteit. De Directie van ReFood committeert zich hieraan en ziet het energetische hergebruiken van levensmiddelen- en voedselresten ook voor de toekomst als een positieve zaak - ReFood is de marktleider in Duitsland en is ook actief in andere Europese landen waaronder Nederland, België, Groot-Brittannië en Frankrijk.  

ReFood Nederland // Een onderneming van de SARIA-Groep
Integrityline  • Vestigingen

    Internationaal dicht bij de klanten


  • Carriere

    Vacatures


  • Downloads/Brochures

    Wetenswaardigheden om te downloaden

© 2021 refood.nl - Onderneming