Onze activiteiten

ReFood zorgt voor het bioafval van professionals, om het te recycleren tot diervoeder, bio-energie, biobrandstof en natuurlijke meststof. Als echte specialist beheerst ReFood de hele sector en vertrouwt het op zijn expertise op het gebied van advies, toezicht op de regelgeving, levering van materiaal, hygiëne, inzameling, logistiek, industriële terugwinning en methanisering.

ReFood
collectie

VOEDINGSOLIËN
GEBRUIKT

De organische
organische materialen

ReFood
waarden

Diervoeder

Groene energie

Natuurlijke meststof

Biobrandstof

DE BESTE BEHANDELING
VOOR BIO-WASTE!

ReFood is de belangrijkste specialist in de inzameling en terugwinning van bioafval. Het is de enige dienstverlener die alle fasen integreert, van de levering van containers tot de verwerking, tot aan de energie- en milieuprestaties die op de balans van elke vestiging moeten worden opgenomen. De prestaties van ReFood zijn gebaseerd op een strikte logistiek, een ultramodern industrieel instrument en specifieke activa, ten dienste van elke klant.

Geschikte containers

Elke klant krijgt aangepaste containers, aangepast aan zijn activiteit en de beschikbare ruimte. Zij vergemakkelijken het sorteren van bioafval en de inzameling ervan in goede hygiënische omstandigheden.

Collectie op maat

De inzameling, uitgevoerd door ReFood-medewerkers en speciale vrachtwagens, wordt gepland volgens de behoeften en de situatie van elke klant.

Containers die altijd
schoon en veilig zijn

Bij elke ophaling worden de containers verwisseld, waardoor de klant verzekerd is van schone, gedesinfecteerde, ontsmette en geurloze containers. De gebruikers zijn ervan verzekerd dat overlast en gezondheidsrisico’s worden vermeden.

Strenge traceerbaarheid
strikte

Het geautomatiseerde toezicht op de containers maakt een nauwkeurig beheer van de inzamelingen mogelijk. Elke vestiging kan de gegevens van haar inzamelingen controleren en de ondernomen acties op haar persoonlijke rekening volgen.

Verwerkingslocaties
op het scherpst van de snede

De technologische hulpmiddelen die op het grondgebied zijn ontwikkeld, profiteren van de laatste innovaties. Er wordt regelmatig geïnvesteerd om de verwerking van bioafval te optimaliseren en de terugwinningscapaciteit te vergroten.

4 goede redenen
om je bio-afval te recyclen met ReFood

HERSTEL
VOEDSELVERGASSING
VOEDSEL

De ondersteuning van ReFood bij het sorteren van al het bioafval aan de bron is een effectieve manier om voedselverspilling tegen te gaan. Onze audits en trainingen helpen onze klanten zich bewust te worden van het belang van sorteren.

VERSTERKEN
VEILIGHEID
BIJ ELKE STAP

Met de vernieuwing en ontsmetting van de bakken bij elke ophaling. Het gebruiksgemak van de containers wordt verbeterd en de gezondheidsrisico’s worden beheerst. Met de traceerbaarheid van elke container is de follow-up van bioafval verzekerd en worden de procedures vergemakkelijkt.

RESPECT
ALLE VOORSCHRIFTEN
REGELS

Alle uitgevoerde apparatuur en diensten voldoen aan de huidige normen en gaan zelfs verder dan de huidige criteria. De behandelingscapaciteiten van de locaties en de ontwikkelde innovaties stellen ons in staat voorop te lopen op het gebied van goede praktijken.

ZICHTBAAR MAKEN
DE GENOMEN STAPPEN
GEÏNITIEERD

Het geoptimaliseerde beheer van bioafval verbetert de koolstofbalans en vermindert de milieu-impact van elke vestiging. Argumenten die tellen voor klanten, publiek en partners!