WIE WE ZIJN

ReFood is onderdeel van de SARIA Groep, bestaande uit 13.000 medewerkers in 26 verschillende landen. Wij zetten ons in voor een duurzame wereld en gezonder leven.

De SARIA-Groep is internationaal actief als producent van hoogwaardige producten voor de voeding van mens en dier, voor de aquacultuur en voor industriële toepassingen. Verder produceert SARIA duurzame energie en verleent diensten voor de landbouw en de voedingsmiddelenindustrie.

Sinds eind jaren ‘80 zorgt ReFood voor het inzamelen van keuken- en etensresten, gebruikte frituuroliën en -vetten en over datum producten (ODP), in horeca, handel en industrie.

Meer dan 70.000 klanten vertrouwen op de diensten van ReFood. De onderneming verzamelt jaarlijks meer dan 550.000 ton levensmiddelresten in. Met een nationaal netwerk van logistieke en verwerkende bedrijven, meer dan 1.000 medewerkers en 400 speciale voertuigen is ReFood een competente en betrouwbare inzamelingspartner. ReFood is marktleider in Duitsland en ook actief in andere Europese landen, zoals Nederland, Groot-Brittannië en Frankrijk.

ReFood is benoemd tot Erkend Leerbedrijf. Wij leiden studenten op in verschillende functies o.a.

  • Commercieel medewerker Binnendienst
  • Chauffeur
  • Planner

Kom stage lopen bij ReFood en maak van je studie een succes!