REFOOD, UW PARTNER VOOR DE INZAMELING
VAN VOEDSELRESTEN

De inzameling van voedselresten is bij horeca, grootkeukens, levensmiddelproducenten en het midden & klein bedrijf een alledaags feit. ReFood is marktleider in de inzameling en verwerking van ‘alles wat er van het eten overblijft’!

Sinds 1991 is ReFood gespecialiseerd in het milieuvriendelijk verwijderen en recyclen van etensresten, etensresten en frituurvet. Verantwoordelijkheid voor het milieu en toekomstige generaties is onze topprioriteit.

Tel.: +31 (0) 318/ 830 275 | info-nederland@refood.nl

OFFERTE AANVRAGEN

Onze jarenlange ervaring geeft u de garantie van een hoogwaardige en milieubewuste service.

HORECA

Van fastfoodketens, cateraars tot en met de sterrenrestaurants; voedselresten zijn onvermijdelijk. ReFood verzamelt alle voedselresten in en na elke containerwissel krijgt u een geheel gereinigde container.

GROOTKEUKENS

In grote kantines, verzorgingshuizen, hotels, ziekenhuizen en scholen worden dagelijks vele maaltijden bereid waarbij niet alles wordt opgegeten. ReFood biedt een flexibele dienstverlening, om de hygiëne op locatie te waarborgen waarbij een containerwissel meerdere keren per week mogelijk is.

HANDEL

Niet meer verkoopbare producten (verpakt en onverpakt) zoals; overrijp fruit, verwerkte groente, droog brood, botten & vlees, vis, over datum producten en producten uit o.a. diepvriesuitval behoren tot de specifieke dienstverlening mogelijkheden van ReFood. Als Categorie III specialist zorgt ReFood voor een betrouwbare inzameling en verwerking.

LEVENMIDDELENINDUSTRIE

Afgekeurde producten en overige restanten moeten op een goede manier geregistreerd en afgevoerd worden. Wanneer grote hoeveelheden levensmiddelen afgevoerd moeten worden, is discretie vereist. Bij afhaling, transport en levering van misproducties kan absolute anonimiteit gegarandeerd worden. Verder biedt ReFood de vernietiging onder douanetoezicht aan overeenkomstig wettelijke bepalingen wanneer nodig.