MEER DAN 40 JAAR ERVARING IN
REFOOD, UW PARTNER VOOR DE INZAMELING VAN VOEDSELRESTEN
De inzameling van voedselresten is bij levensmiddelenproducenten, horeca en het midden & klein bedrijf een alledaags feit. ReFood is marktleider in de inzameling en verwerking van ‘alles wat er van het eten overblijft’!
HORECA
Van fastfoodketens, cateraars tot en met de sterrenrestaurants; voedselresten zijn onvermijdelijk. ReFood verzamelt alle voedselresten in en na elke containerwissel krijgt u een geheel gereindige container.


GROOTKEUKENS
In grote kantines, verzorgingshuizen, hotels, ziekenhuizen en scholen worden dagelijks vele maaltijden bereid waarbij niet alles wordt opgegeten. ReFood biedt een flexibele dienstverlening, om de hygiëne op locatie te waarborgen waarbij een containerwissel meerdere keren per week mogelijk is.
HANDEL
Niet meer verkoopbare producten (verpakt en onverpakt) zoals; overrijp fruit, verwerkte groente, droog brood, botten & vlees, vis, over datum producten en producten uit o.a. diepvriesuitval behoren tot de specifieke dienstverlening mogelijkheden van ReFood. Als Categorie III specialist zorgt ReFood voor een betrouwbare inzameling en verwerking.


LEVENMIDDELENINDUSTRIE
Afgekeurde producten en overige restanten moeten op een goede manier geregistreerd en afgevoerd worden. Wanneer grote hoeveelheden levensmiddelen afgevoerd moeten worden, is discretie vereist. Bij afhaling, transport en levering van misproducties kan absolute anonimiteit gegarandeerd worden. Verder biedt ReFood de vernietiging onder douanetoezicht aan overeenkomstig wettelijke bepalingen wanneer nodig.