Refood goed voor de natuur

De verwerking van voedselresten en gebruikte frituuroliën… niet bepaald een thema waar de meeste ondernemers veel en lang over na willen denken. Of meer geld aan uit willen geven dan nodig. Voedselverspilling en recycling zijn zeker belangrijke thema’s, maar als ondernemer heb je een bedrijf te runnen met andere prioriteiten.

Bij ReFood begrijpen we dit als geen ander en bieden een totaalpakket om onze klanten compleet te ontzorgen. U kunt door onze service zelfs geld besparen! Verder draagt u eraan bij dat voedselresten en gebruikte frituuroliën op een duurzame manier worden verwerkt. Voor de opgehaalde frituuroliën ontvangt u bij ons bovendien een uitstekende vergoeding!

Goed voor de portemonnee, goed voor de natuur, goed voor u als ondernemer.

Wij wisselen zo vaak als u wenst de containers met voedselresten om (verpakt, onverpakt; álle resten die overblijven). Voedselresten zoals vlees- en visresten maken de normale restafval container vaak onnodig zwaar. De kosten die u per container aan ReFood betaalt zijn dan lager dan de kosten die u nu hiervoor betaalt. U kunt hierover afspraken maken met uw afvalverwerker, wij adviseren u graag.

Of u nu een kleine of grote onderneming bent, met veel of weinig voedselresten… grote of kleine hoeveelheden frituuroliën… Alle klanten van ReFood ontvangen bij elke containerwissel een schone container en wanneer nodig kunnen we ook op korte termijn onze routes aanpassen zodat we toch bij u langskomen. Na inzameling worden alle voedselresten en frituuroliën in onze eigen biogascentrales verwerkt tot duurzame energie en organische bemesting. Zo sluit de kringloop zich en komen de waardevolle voedingsstoffen terug in de natuur.

Complete ontzorging, geldbesparing en duurzaam ondernemen; dit kan ReFood voor u betekenen!

Wilt u samen met ReFood op deze manier bijdragen aan een duurzame leefomgeving? Neem contact op via info-nederland@refood.nl of +31 519 820 333 en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Meer informatie is te vinden op HORECA-Magazine