Refood de warme dagen door

De eerste warme dagen van het voorjaar komen eraan en de terrassen mogen weer open, we kunnen niet wachten! Waar echter niemand op zit te wachten is een veel voorkomend probleem tijdens die warme dagen; maden en ander ongedierte in de restafval- en gft-containers.

Oh nee, de vuilnisbak is alweer vol!! Met lood in je schoenen naar de container; je doet met zo min mogelijk vingers de deksel van de container open… het ongedierte vliegt je direct om de oren en een misselijkmakende lucht komt je tegemoet… en dat een hele zomer lang…

Niet als klant van ReFood. Wij begrijpen als geen ander het belang van een uitstekende hygiëne, zowel binnen als buiten bij alle weersomstandigheden.

ReFood stelt praktische rolcontainers ter beschikking om alle soorten voedselresten in te zamelen en wij komen zo vaak als gewenst de containers omwisselen, tot meerdere keren per week! Dat ongedierte heeft dus helemaal geen tijd om zich in uw containers te verzamelen. Bovendien leveren we vanuit onze grondig gedesinfecteerde vrachtwagens bij elke containerwissel een van binnen en buiten gereinigde container.

Geen vieze geuren meer, geen ongedierte en hoe groot of klein uw onderneming ook is, wij komen bij u langs. Neem direct contact op via info-nederland@refood.nl of +31 519 820 333 en wij helpen ook u de zomer door.

Meer informatie is te vinden op HORECA-Magazine