Heb jij ervaring als Chauffeur C en woon je in de omgeving van Almelo? Houdt je van afwisseling en wil je een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld? Bij ReFood in Almelo zoeken we per direct een;

Chauffeur CE (m/v)

Wat doet ReFood
Dagelijks blijven er bij veel bedrijven en met name in de horeca veel voedselresten over. ReFood stelt praktische rolcontainers ter beschikking om deze voedselresten in te zamelen en wisselt de containers zo vaak als de klant wenst. De voedselresten worden vervolgens door ReFood in eigen biogasinstallaties omgezet in duurzame energie en bemesting voor landerijen.

Wat zijn de werkzaamheden van een Chauffeur bij ReFood?
De dag begint ’s ochtends vroeg in Almelo waar de routelijst al klaarligt. Je vertrekt met de vrachtwagen die volgeladen is met rolcontainers (120 en 240 liter). Je gaat naar de verschillende klanten op de route om de containers om te wisselen.
Onze klanten bevinden zich in het gebied Nijmegen-Amersfoort-Emmen waardoor je verschillende mooie routes zult rijden en ook klantcontact hebt. Daarnaast verzorg je het af- en aan transport naar Marl (Duitsland). Als je alle klanten langs bent geweest en helemaal vol bent geladen rijd je terug naar Almelo. Omdat hygiëne heel belangrijk voor ons is, zorg je aan het einde van de dag dat de vrachtwagen op en top schoon is en dan zit de dag er alweer op!

Dit breng jij mee voor deze functie
· Minimaal 1 jaar ervaring als C Chauffeur
· CE Rijbewijs (nodig voor af- en aan transport naar onze verwerkingslocatie in Duitsland)
· Fysiek werk vind jij geen enkel probleem
· Voldoende beheersing van de Nederlandse taal

Houd je van het werken bij een kleiner bedrijf waar je geen nummer bent? En waar je mooie routes rijdt dwars door de Nederlandse steden en dorpen? Dan past deze functie zeker bij je!

Wat hebben we te bieden
· Wij bieden jou een fulltimebaan waar je regulier van maandag t/m vrijdag werkt.
· Je werkt bij een klein bedrijf met grote ambities
· Een functie voor de langere termijn
· We bieden goede arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen per jaar, een passend salaris en een vaste onkostenvergoeding.
We zijn nu met 11 collega’s waar iedereen elkaar goed kent en er heerst een fijne werksfeer. Daarin wordt uiteraard hard gewerkt, maar er is zeker tijd voor een lolletje tussendoor.

Ben jij die Chauffeur die wij zoeken? Solliciteer dan direct door jouw CV en een korte motivatie te sturen naar manuela.alshahin@vanhessen.com (HR-Adviseur ReFood) of bel 06 55834331.

PDF als download